Ανακοίνωση του Δ.Σ του Ακρίτα Χλώρακας

Ανακοίνωση του Δ.Σ του Ακρίτα Χλώρακας

Η διοίκηση του Ακρίτα Χλώρακας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση που τυγχάννει στην πρώτη της παρουσία στα σαλόνια της Ά κατηγορίας.

Γνωρίζαμε απο την αρχή της σεζόν τις δυσκολίες που θα βρίσκαμε λόγω της μη επαρκούς εμπειρίας μας και αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλες τις ομάδες μικρές και μεγάλες,καθώς οι περισσότερες ειναι ιστορικές και με κόσμο στο πλευρό τους.
Δεν ήταν στις πρόθεσεις μας να διαμαρτυρόμαστε και να φωνάζουμε για διαιτητικές αποφάσεις.

Δυστυχώς όμως ειμαστε αναγκασμένοι αφού παρόλο που είχαμε παράπονα σε πολλά παιχνίδια και κάναμε υπομονή, τους τελευταίους αγώνες μας έγινε κακή χρήση και κατάχρηση του Var εναντίον μας σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια. Οι 3 συγκεκριμένες επίμαχες φάσεις δεν ήταν αμφισβητούμενες απο τους αντιπάλους μας στην ροή του αγώνα. Οι επίμαχες φάσεις σφυρίκτηκαν πέναλτι και αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των 3 αγώνων μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας ειναι απογοητευμένοι αφού παρόλο που κάνουν τεράστιες προσπάθειες οι κόποι τους εξανεμίζονται και τα αποτελέσματα κρίνονται σε φάσεις που ούτε στις ελλειπής τηλεοπτικές λήψεις φαίνεται με απόλυτη σιγουριά οτι έχει γίνει παράβαση. Πρώην διαιτητές τοποθετούνται δημόσια οτι δέν υπήρχαν πέναλτι στις συγκεκριμένες φάσεις.

Το θεμιτό όμως για εμάς ειναι η ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και το ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Δεν θελουμε σε καμία περίπτωση να αδικούμαστε αλλα ούτε και να αδικειτε καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν θα επικροτήσουμε ποτέ άδικη αποφάση που να μας ευνοεί διότι αργά ή γρήγορα θα αδικηθούμε με παρόμοιο τρόπο.

Το Var ειναι ένα σπουδαίο εργαλείο που βοηθά προς την κατεύθυνση του δίκαιου παιχνιδού.
Η βελτίωση της χρήσης του Var, ενός εργαλείου που χρησιμοποιείτε με επιτυχία τα τελευταία 30 χρόνια σε άλλα αθλήματα και τα τελευταια 3 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ειναι επιτακτική. Οι τρόποι υπάρχουν και αν καλεσθούμε θα τους παραθέσουμε

Εδώ ομως που έφθασαν τα πράγματα, και επειδή τα επόμενα παιχνίδια ειναι πολύ σημαντικά για την επίτευξη των στόχων μας που ειναι η παραμονή στην Ά κατηγορία, θα ζητήσουμε απο την επιτροπή διαιτησίας ξένους διαιτητές και βαρίστες στα παιχνίδια της ομάδας μας που απομένουν μέχρι και την λήξη τους πρωταθλήματος

Facebook
Twitter
LinkedIn

You might also enjoy